Monteur/Technicus

 

 

"Ben jij een Handige Harry en een Pietje Precies?"    

Dan kun jij bij ons aan de slag als  Monteur/Technicus 

In ons nieuwe bedrijfspand werk je samen met je collega's aan onze HVAC (heating, ventilation and air conditioning) installaties. Onze systemen worden op maat gemaakt en moeten voldoen aan de hoge eisen van de superjacht industrie.

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de fabricage van onze producten. De afdeling Engineering bereidt het werk voor en verstrekt technische werktekeningen. Omdat wij veel bijzondere producten leveren, zit er veel afwisseling in het werk. Voor iedere klant kan het anders zijn. 

Wat moet een Monteur meebrengen?
Je bent een echte techneut en je wilt graag in een team werken. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging en hebt een open houding, want er is altijd nog wel wat te leren!

Een paar punten nog:
- Je hebt een afgeronde technische opleiding op MBO niveau 
- Als je kennis hebt van elektrotechniek of koeltechniek is dat een voordeel
- Je kan tegen een beetje stress en bent een doorzetter, je maakt je werk graag af
- Je kan zelfstandig en nauwkeurig werken

Wat bieden wij jou:
Een afwisselende fulltime baan in een super gezellig team! Wij zijn een bedrijf dat groeit en je krijgt de kans om mee te groeien. Ons doel is een leuke samenwerking en een vast dienstverband voor jou.

Kom jij ons team versterken en sluit jij aan bij de vrijdagmiddag borrel?

Bedrijfsprofiel
Mavé BV is gespecialiseerd in de ontwikkeling en fabricage van 'custom made' HVAC systemen. Onder de productnamen MAR-IX en IND-IX leveren wij de meest geavanceerde klimaatbeheersingssystemen voor zowel maritieme als industriële toepassingen. Van zeilboten tot superjachten en van werkboten tot militaire boten.

In ons nieuwe bedrijfspand hebben wij onze eigen Design & Engineering afdeling waar wij onze eigen producten bedenken en ontwerpen. Maar ook kunnen wij in onze moderne werkplaats onze eigen producten produceren én testen. Zo hebben we de controle over het gehele productieproces!


Belangstelling voor deze vacature?
Ben jij geïnteresseerd, maar heb je nog vragen? Bel of mail gerust naar Johan Pit (jpit@mave.nl).

Solliciteren? Mail je CV en motivatie voor 17 december 2018  naar Minette Vermetten (minette@mave.nl).