Zoek jij een uitdagende baan binnen de inspirerende werkomgeving van de superjachten? Ben jij die techneut met ervaring, die in oplossingen denkt en snel kan schakelen? Houd jij je hoofd koel? Kom dan bij ons aan boord!

Jij bent onze nieuwe CAD Engineer / werkvoorbereider

In deze functie op onze afdeling engineering, draag jij bij aan het ontwerpen en uitwerken van onze HVAC-systemen en zorg je ervoor dat jouw tekeningen worden overgedragen naar de productieafdeling, leveranciers en/of klanten.

Je werkt dagelijks aan de meest innovatieve, energiezuinige en duurzame HVAC-systemen voor voornamelijk superjachten. Geen project is gelijk en systemen worden “op maat” uitgewerkt en geproduceerd. Hierdoor zijn je werkzaamheden altijd gevarieerd.

Wij blijven continue innoveren en willen ons nog meer gaan richten op het ontwerpen van unieke, duurzame systemen voor superjachten. Ben jij degene die ons helpt verder groeien?

Wat ga jij doen:

– Uitwerken van onderdelen, producten en systemen
– Uitwerken en bestellen van plaatwerk bij externe leveranciers
– Samenstellen van technische tekenpakketten en deze overzetten naar een werkbare bouwhandleiding voor onze productieafdeling
– Up-to-date houden van zowel interne als externe documentatie zoals schema’s, datasheets en handleidingen

Wat vragen wij van jou?

– Je hebt een afgeronde MBO 4 opleiding richting werktuigbouwkunde of mechatronica
– Je hebt enkele jaren werkervaring als CAD Engineer / werkvoorbereider
– Je bent creatief en oplossingsgericht
– Je bent flexibel in het schakelen tussen werkzaamheden en projecten
– Je weet van aanpakken en streeft altijd naar het beste resultaat
– Je bent communicatief en administratief vaardig in Nederlands en Engels
– Je kunt uit de voeten met diverse software programma’s, uitgebreide kennis van SolidWorks is een pré

Wat bieden wij jou:

Bij ons werk je in een internationaal opererend familiebedrijf met een informele en prettige werksfeer.

Wij bieden je een zeer afwisselende baan en de mogelijkheid voor het volgen van een opleiding of cursus om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen. Daarnaast bieden we je natuurlijk prima arbeidsvoorwaarden en ons doel is een vast dienstverband voor jou.

Meer informatie

Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met meneer Verhoef, manager engineering. Hij is bereikbaar via mverhoef@mave.nl.

Solliciteren

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan je motivatie en cv naar mevrouw Vermetten, via minette@mave.nl. In week 31 en 32 is ons kantoor gesloten. Sollicitaties die in deze periode binnenkomen, worden na deze periode beantwoord.