Geef jij ons de
wind in
de zeilen?

Sales Manager (full-time)

Mavé is een dynamisch bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de ontwikkeling van op maat gemaakte HVAC-systemen (verwarming, ventilatie, airconditioning) voor de maritieme sector, van zeilboten tot superjachten en van werkboten tot militaire schepen, maar ook voor andere industrieën. Het bedrijf is centraal gelegen in Biddinghuizen, Flevoland.

Wij zoeken een nieuwe collega:

Als sales manager bij Mavé ben je verantwoordelijk voor het (mede) bepalen en in goede banen leiden van de commerciële koers. Je verkoopt HVAC-systemen voor onder andere de superjachtindustrie. Een sector waarin alles op maat gemaakt wordt, voor jou dus een mooie uitdaging om dit in goede banen te leiden. Ons bedrijf is hard groeiend, we hebben internationale klanten en een innovatief en duurzaam product.

Hoe ziet je dag als sales manager bij Mavé eruit?

Je begint de dag met een blik op je verkoopoverzicht. Waar liggen de kansen, waar moeten we op acteren? Jij weet het als eerste en onderneemt direct stappen om hierop in te spelen. Je onderhoudt nauwe banden met onze bestaande klanten in binnen- en buitenland. Het kan dus zomaar voorkomen dat je na een verkoopgesprek nog een middagje aan het hotelzwembad in de zon ligt. Het proactief beheren van aanvragen is voor jou vanzelfsprekend om resultaat te bereiken.

Samen met je collega’s bereid je beurzen en andere interessante bijeenkomsten voor. Je neemt je salesplan door en kijkt hierbij naar de mogelijkheden voor upselling. Je houdt van netwerken en vindt het internationale aspect van je baan ontzettend leuk. Je bent actief betrokken bij het uitwerken van nieuwe ideeën. Jouw input is waardevol en wordt gewaardeerd

Functie-eisen

Wij zoeken een sales manager die:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau, met een achtergrond binnen de Techniek
 • Minimaal 2 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie heeft
 • Planmatig en doelgericht kan én wil werken
 • De markt proactief volgt en tijdig kansen en gevaren signaleert
 • Meedenkt met technische ontwikkelingen en nieuwe producten en deze kan omzetten in een overtuigend verhaal.
 • Nuchter blijft in de aansprekende markt van de ‘superyacht industry’

Wat bieden wij jou:

 • Een goed salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring (met prima secundaire voorwaarden)
 • Een prachtige werkplek (in hartje Nederland, altijd filevrij forensen!)
 • Alle ruimte om jezelf als professional te ontwikkelen
 • Een internationaal georiënteerde baan
 • Een informele organisatie met korte lijnen en een hecht team

Interesse in deze vacature?

Indien we je interesse gewekt hebben met deze vacature, nodigen we je graag uit om te solliciteren. Je motivatie en cv kun je via e-mail versturen.

Sluitingsdatum van deze vacature is 31 mei as.